Published

Świat ewoluuje. Zmiany można akceptować albo się przeciw nim buntować, proponując własne rozwiązania. Duckie Deck jest buntem przeciwko nudzie, a przede wszystkim przeciw wypełnianiu tej monotonii bezmyślnymi czynnościami. Nasz buntowniczy charakter postanowiliśmy podkreślić nowym claimem - Quack the system!

Bez zmian pozostaje jednak to, co najważniejsze - serce naszej firmy. Niezmiennie wierzymy w potęgę dziecięcej radości. Niezmiennie dajemy przestrzeń do swobodnego odkrywania. Niezmiennie tworzymy rozwijające zabawy dla dzieci i rodziców.

Zobacz nas w nowej odsłonie:

Related Stories

ago

Pomysł na weekend z dziećmi - raport Instytutu Monitorowania Mediów i Duckie Deck

ago

Rodzicielstwo to praca 24/7 – bez dni wolnych, świąt, urlopów i zwolnień. A jednak nikt z kalendarza nie wykreśla weekendów, które chcemy odpowiednio zagospodarować, najchętniej łącząc wypoczynek z wartościowo spędzonym czasem z dziećmi.