Polacy częściej decydują się na powiększenie rodziny. Pomaga w tym stabilna sytuacja na rynku pracy i 500+.

Dzieci w Polsce wicej, ni si spodziewano - Spoeczestwo - rp.pl

Polacy czciej decyduj si na powikszenie rodziny. Pomaga w tym stabilna sytuacja na rynku pracy i 500+.

Czym jest rodzicielstwo dla milenialsów?

How to Market to Millennial Parents - Think With Google

Millennials are tackling parenting differently than generations before them. Check out new data on how to market to millennial parents.

Jaki jest poziom komfortu rodziców, których dzieci używają technologii połączonych, takich jak smartfony, technologie noszone (wearables) czy zabawki?

Kidscreen » Archive » Study: Majority of parents embrace connected kids devices

Kidscreen - engaging the global children's entertainment industry

Nowy segment odbiorców rodzinnych reklam: macochy.

As Family Ads Become More Inclusive, One Group Remains Invisible: Stepmoms – Adweek

Jak pokazują badania, dzieci z rodzin korzystających wyłącznie z oferty Netflixa oglądają rocznie o 230 godzin reklam mniej od tych, w których domach obecna jest telewizja.

REPORT: Kids in 'Netflix Only' Homes are Being Saved from 230 Hours of Commercials a Year

Smartfon czy zainstalowane na nim media społecznościowe - co uzależnia dzieci bardziej?

Social Media, Not Phones, Get Kids Addicted - Bloomberg

Banning the devices in France's schools is a bad idea.

O czym należy pamiętać tworząc w 2018 roku aplikacje mobilne dla dzieci?

Here are the things you need to take care of when building mobile apps for kids in 2018 - WhaTech

How to build mobile apps targeted at kids

"Lego Ninjago" ponownie liderem magazynów dla dzieci w Polsce po trzech kwartałach 2017 roku.

"Lego Ninjago" ponownie liderem magazynów dla dzieci po trzech kwartałach br. - Press.pl - najnowsze informacje z branży medialnej, marketingowej, reklamowej i public relations

W serwisie internetowym Press znajdziesz informacje dotyczące mediów w Polsce i na świecie. Dowiesz się o reklamie, marketingu, public relations i Internecie.

Google Play uruchamia opcję "Zaprojektowany dla rodzin", dzięki której aplikacje mogą otrzymać oznaczenie "przyjazne rodzinie".

Google Play’s New Program “Designed For Families” Will Highlight Pre-Approved, Kid-Safe Apps | TechCrunch

Google today announced a new developer program called “Designed For Families” which will allow app publishers to opt into an additional review in order have their apps labeled as being “family-friendly.

Fisher-Price w kampanii reklamowej zachęca rodziców, aby ich dzieci pozostały jak najdłużej dziećmi.

Fisher-Price launches Let Kids be Kids brand campaign | Latest news from the toy industry | ToyNews

Hasbro w duecie z Paramount Pictures.

Hasbro expands film and TV deal with Paramount | Latest news from the toy industry | ToyNews

Mocno skupiam się na tym, gdzie zmierza przemysł zabawkarski i jak rozwija się świat. Zabawki zdecydowanie muszą się dostosować do tej nowej ery.

Margo Georgiadis, prezes Mattel

Macy's Santa Project — Figliulo & Partners

Figliulo&Partners is a brand agency for the information age. Founded in 2013, F&P is a boutique alternative to the traditional agency model.

Amazon Alexa z grą planszową.

Sensible Object details new voice-augmented board game that Amazon's Alexa plays along with you | Latest news from the toy industry | ToyNews

20 edycji, 6 miast, 12 lokalizacji, 19 warsztatów, kilkadziesiąt gier i interaktywnych zabaw dla wszystkich oraz ponad 65,5 tysięcy zadowolonych dzieci i rodziców. Tak w liczbach można podsumować mijający 2017 rok w Akademii Duckie Deck.

Żółta kaczka Duckie Deck znów przemierzyła całą Polskę - Biuro prasowe Duckie Deck

Budząca wielką sympatię dzieciaków i powszechne zaciekawienie mieszkańców odwiedzanych miast - wielka, sześciometrowa żółta kaczka Duckie Deck ponownie przemierzyła całą Polskę. 20 edycji, 6 miast, 12 lokalizacji, 19 warsztatów, kilkadziesiąt gier i interaktywnych zabaw dla wszystkich oraz ponad 65,5 tysięcy zadowolonych dzieci i rodziców. Tak w liczbach można podsumować mijający 2017 rok w Akademii Duckie Deck - największym w Polsce cyklicznym wydarzeniu dla rodzin.

Poznajcie pierwsze terminy i miejsca, gdzie w 2018 roku spotkacie Akademię Duckie Deck.

Akademia Duckie Deck - warsztaty i wydarzenia dla dzieci

Najlepszy pomysł na rodzinny weekend. Inspirujące technologie i twórcza zabawa. Warsztaty, strefa otwarta, strefa malucha.

Akademia Duckie Deck ponownie rusza w trasę po Polsce. Po raz pierwszy odwiedzi Katowice

Warsztaty i atrakcje rozwijające dziecięcą kreatywność oraz wyobraźnię to znak rozpoznawczy Akademii Duckie Deck, która ponownie rusza w trasę po polskich miastach. W 2018 roku projekt po raz pierwszy zawita na Śląsk. Już 20 i 21 stycznia Międzynarodowe Centrum Kongresowe w Katowicach, partner wydarzenia, zamieni się w wielki plac zabaw i eksperymentów z nowymi technologiami dla najmłodszych i ich rodziców. Dziś, 8 stycznia ruszają zapisy na warsztaty, które są jedną z aktywności przygotowanych dla odwiedzających Akademię Duckie Deck.