Kreatywne warsztaty z firmą Energizer podczas Akademii Duckie Deck

Energizer zaprasza całe rodziny do twórczej zabawy i odkrywania możliwości nowoczesnych technologii. Trwa konkurs, na zwycięzców którego czeka weekend pełen inspiracji i udział w specjalnych warsztatach podczas Akademii Duckie Deck. Za działania odpowiadają Duckie Deck i agencja Plej.

Akademia Duckie Deck to największe w Polsce cykliczne wydarzenia dla rodzin, podczas którego małych i dużych – spragnionych nowych przeżyć – organizatorzy zapraszają do wspólnego doświadczania i eksperymentowania.
W tym roku po raz pierwszy warsztaty, będące jedną z aktywności podczas Akademii Duckie Deck, zostaną zorganizowane razem z firmą Energizer. Marka zadba także o pozytywną energię w strefie otwartej – przestrzeni, w której na rodziny czekają interaktywne obiekty, gry i zabawy.
Na stronie konkursu: www.positivenergy.pl/akademia, uczestnicy zabawy oddają głosy na trzy pomysły Energizera: okulary 3D, minitelewizor i święcący kubek do popcornu. Kreatywny pomysł, który zdobędzie największą liczbę głosów, zrealizują uczestnicy warsztatów podczas Akademii Duckie Deck w Warszawie (2-3 grudnia).

1080x1080_Energizer_Duckie Deck.png

1440x770_Energizer_Duckie Deck.png

640x640_Energizer_Duckie Deck.png

. Marketerzy, którzy do tej pory skupiali się wyłącznie na osobach dorosłych, już nie mogą pomijać dzieci w swojej komunikacji z rodzinami.
. Według raportu GlobalData aż 46% zabawek i gier do 2022 roku będzie sprzedawanych online.
. O kulisa