Podpowiadamy, gdzie być i co tworzyć, żeby sprostać wymaganiom urodzonych w erze cyfrowej.

Jak nadążyć za dziećmi w 2018 roku? - NowyMarketing

Jeśli przyjąć datę premiery pierwszego iPhone’a jako początek „mobile”, to w tym roku minęło mu 10 lat. Dekada, która radykalnie zmieniła...

Chcecie czy nie, świąteczne szaleństwo się rozpoczęło. Zobaczcie spot, jaki przygotowała ASDA.

Ready or Not, Here’s Your First Big, Colorful British Christmas Ad of 2017 – Adweek

Ze świąteczną kampanią wystartował także United States Postal Service.

USPS Saves Christmas for One Kid in This Heartwarming New Ad – Adweek

Klocki Lego zagościły w słynnej Saatchi Gallery.

Lego is taking over the Saatchi Gallery this winter

People bloody love Lego. Those tiny plastic bricks monopolise imaginations, pocket money and free time. Now they are taking over the Saatchi Gall

Firma RMD Research rozpoczęła nowe badania rynku zabawek w Polsce.

Nowe badania branży zabawek. RMD Research | Branża Dziecięca

Firma RMD Research rozpoczęła nowe badania rynku zabawek. – Współpracujemy z pięcioma dużymi sieciami sprzedającymi zabawki, w tym z dużymi hipermarketami.

Bing jako dobry przykład licencjonowania przez Fisher-Price.

Bing to the Future | Business Analysis of the toy industry | ToyNews

Analysis of issues affecting the UK and international toy industry

Procter&Gamble rozpoczął kolejną odsłonę wizerunkowej kampanii reklamowej pod hasłem „Dziękuję Ci, Mamo” związanej z igrzyskami olimpijskimi.

„Dziękuję Ci, Mamo” w akcji Procter&Gamble przed igrzyskami Pjongczang 2018 przeciw uprzedzeniom

Informacje na temat prowadzonych najnowszych kampanii reklamowych. Wiadomości w dziale Kampanie Reklamowe

Facebook Live w kampanii case'ów na telefon od OtterBox.

OtterBox's First Facebook Live Has Toddler Wrestlers - Video - Creativity Online

See what the cellphone case marketer and its agency Dieste learned from the experience.

Hasbro z nowymi grami planszowymi opartymi na serialu "Stranger Things".

Hasbro announces Stranger Things board game range | Latest news from the toy industry | ToyNews

Rysunek dziecka zmieniony w sukienkę stał się pomysłem na biznes.

If You Can Draw It, You Can Wear It

An entrepreneur’s daughter asked to turn a drawing into a dress, and a business was born.

Mattel z miniserialem na YouTube opartym na grze "Minecraft".

A 'Minecraft' Miniseries Coming from Mattel | TouchArcade

[appicon]Minecraft [appprice url="https://itunes.apple.com/us/app/minecraft/id479516143?mt=8"] is so huge that it has captured almost every corner of pop culture—toys, games, novels—and today we got an announcement about a new endeavor from those behind the huge franchise: a YouTube min...

56% dzieci poświęca na jednorazową wizytę w Internecie powyżej 30 minut.

„Dzieci w necie”, Interaktywny Instytut Badań Rynkowych

Klient: Penguin Books
Kampania: Penguin Frozen Storybook

Klient: Penguin Books
Kampania: Penguin Frozen Storybook

Poznajcie Yoto - sprytny głośnik dla dzieci.

Yoto is raising funds for Yoto - a clever speaker for kids on Kickstarter! Children aged 2+ use physical cards with Yoto to unlock a library of curated music, stories and learning that grows as they develop

Wraz ze Spin Master, światowym liderem w produkcji innowacyjnych zabawek, gier i produktów rozrywkowych dla dzieci, zapraszamy na spotkanie z Meccano, Zoomerem oraz Bunchems.

Spin Master podczas Akademii Duckie Deck zaprasza rodziny do świata innowacyjnych zabawek - Biuro prasowe Duckie Deck

Spin Master, światowy lider w produkcji innowacyjnych zabawek, gier i produktów rozrywkowych dla dzieci, zaprasza na spotkanie z Meccano, Zoomerem oraz Bunchems. Podczas Akademii Duckie Deck w pięciu miastach Polski najmłodsi wraz z rodzicami będą mogli m.in. wziąć udział w specjalnych warsztatach familijnych.

W  najbliższy weekend, 11-12 listopada Akademia Duckie Deck, popularny wśród dzieci i rodziców cykl wydarzeń, będący połączeniem nowoczesnych technologii z twórczą i radosną zabawą, zawita do Krakowa.

Akademia Duckie Deck - Kraków - Pomysł na rodzinny weekend

🌐 PRZEGLĄD RYNKU. Mattel i Hasbro, czyli co fuzja gigantów może przynieść rynkowi zabawek. . Najmłodsi eksperci testują zabawki w Tesco. Świąteczna kampania sieci.. Prawdopodobnie powstanie film na bazie kulowej gry Super Mario Bros.. Disney może odku
Edutainment sercem Akademii Duckie Deck

Edukacja poprzez zabawę sprzyja rozwojowi dzieci od dziesięcioleci. Psycholodzy niejednokrotnie dowiedli, że edutainment pozwala dzieciom najlepiej przyswoić wiedzę oraz, co ważne w tym procesie, wywołuje pozytywne emocje. W Polsce od ponad dwóch lat organizatorzy Akademii Duckie Deck - kompleksowego projektu edutainmentowego - dostarczają edukacyjnej rozrywki dzieciom i rodzicom.

🌐 PRZEGLĄD RYNKU. Marketerzy, którzy do tej pory skupiali się wyłącznie na osobach dorosłych, już nie mogą pomijać dzieci w swojej komunikacji z rodzinami.. Według raportu GlobalData aż 46% zabawek i gier do 2022 roku będzie sprzedawanych online.. O kulisa
Kreatywne warsztaty z firmą Energizer podczas Akademii Duckie Deck

Energizer zaprasza całe rodziny do twórczej zabawy i odkrywania możliwości nowoczesnych technologii. Trwa konkurs, na zwycięzców którego czeka weekend pełen inspiracji i udział w specjalnych warsztatach podczas Akademii Duckie Deck. Za działania odpowiadają Duckie Deck i agencja Plej.

Rodzinne warsztaty Akademii Duckie Deck

Warsztaty i aktywności, podczas których dzieci współpracują z rodzicami to znak rozpoznawczy Akademii Duckie Deck - największego w Polsce cyklicznego wydarzenia dla rodzin. Małych i dużych - spragnionych nowych przeżyć - zapraszamy do wspólnego doświadczania i eksperymentowania.