Spin Master podczas Akademii Duckie Deck zaprasza rodziny do świata innowacyjnych zabawek

Spin Master, światowy lider w produkcji innowacyjnych zabawek, gier i produktów rozrywkowych dla dzieci, zaprasza na spotkanie z Meccano, Zoomerem oraz Bunchems. Podczas Akademii Duckie Deck w pięciu miastach Polski najmłodsi wraz z rodzicami będą mogli m.in. wziąć udział w specjalnych warsztatach familijnych.

Składanie pojazdów w duchu inżynierii i techniki to marzenie każdego fana motoryzacji – małego i dużego. Podczas rodzinnych warsztatów „Konstruowanie samochodów wyścigowych” miłośnicy pojazdów, majsterkowania i wyścigów przy pomocy serii konstrukcyjnych klocków „10w1 Race Truck” i prawdziwych narzędzi zbudują model samochodu Meccano według własnego projektu. Finałem warsztatu będzie wyścig na specjalnie skonstruowanej rampie.
Konstruowanie samochodów wyścigowych

Kolejną aktywnością w strefie otwartej Akademii Duckie Deck będzie tworzenie własnych zwierzątek, stworków i przedmiotów z wykorzystaniem Bunchems. Podbijające serca dzieci na całym świecie kolorowe rzepy zapewnią nie tylko wyśmienitą i pełną szaleństwa zabawę, ale także nauczą najmłodszych kreatywności. Rzepy łatwo można rozdzielać i łączyć, tworząc niepowtarzalne postaci.
Bunchems otrzymały wyróżnienie w 5. edycji konkursu Zabawka Roku i Nagroda Rodziców 2016 organizowanego przez serwis Zabawkowicz.pl.
Poznajcie kolorowe Bunchems!

Każdy uczestnik Akademii Duckie Deck będzie mógł również pobawić się z Zoomerem. Tego interaktywnego dalmatyńczyka, który reaguje na polecenia słowne i gesty, można nauczyć wielu komend i sztuczek. Dzięki ruchomym kółkom umieszczonym pod łapkami piesek może się swobodnie poruszać, a dodatkowe efekty dźwiękowe i świetlne zachwycą każdego miłośnika czworonogów.
Sympatyczny Zoomer reaguje
na polecenie słowne i gesty
dziecka

Sympatyczny Zoomer reaguje
na polecenie słowne i gesty
dziecka

Akademię Duckie Deck, w której uczestniczyło ponad 100 tysięcy dzieci i rodziców, w najbliższych miesiącach będzie można odwiedzić m.in. w Krakowie (11-12 listopada), Poznaniu (25-25 listopada), Warszawie (2-3 grudnia), Szczecinie (9-10 grudnia) i Wrocławiu (16-17 grudnia).
Zapisy na warsztaty prowadzone są na stronie: www.akademia.duckiedeck.com. Udział w strefie otwartej nie wymaga wcześniejszej rejestracji.
Spin Master to światowy lider w produkcji innowacyjnych zabawek, gier i produktów. Filozofia firmy niesie ze sobą wiarę w dzieci, które można odpowiednio inspirować i uczyć także poprzez zabawę. Każdy produkt sygnowany logo Spin Master to owoc pasji i pracy zespołu inżynierów i projektantów, który przekłada się na radość, jaką widzimy podczas zabawy naszych małych użytkowników. Każda z linii zabawek Spin Master przeznaczona jest dla odpowiedniej grupy wiekowej i prezentuje szczególne dla nich wartości. Najważniejsze marki to: Psi Patrol, Hatchimals, Bunchems, Zoomer, Meccano, Cool Maker, ale także szereg gier (edukacyjnych i zręcznościowych).

Meccano_Spin Master_02.jpg

Bunchems_Spin Master_02.jpg

Bunchems_Spin Master_01.jpg

Meccano_Spin Master_01.jpg

Zommer_Spin Master_01.jpg

Zommer_Spin Master_02.jpg

. Podpowiadamy, gdzie być i co tworzyć, żeby sprostać wymaganiom urodzonych w erze cyfrowej.
. Chcecie czy nie, świąteczne szaleństwo się rozpoczęło. Zobaczcie spot, jaki przygotowała ASDA.
. Ze świąteczną kampanią wystartował także United St