Cała prawda o rodzinnych zakupach: decydują dzieci.

Prawda o rodzinnym zakupach: decyduj dzieci - Plus Minus - rp.pl

Przywyklimy, e najmodsi w rodzinie miewaj decydujcy gos przy pce w dyskoncie albo w salonie odzieowym. Ale eby przesdzali o tym, jaki mama i tata kupi samochd albo meble do salonu? Badania udostpnione redakcji Plusa Minusa potwierdzaj, e wpyw dzieci na sposb wydawania rodzinnego budetu sta si niepokojco duy.

Digitalowa transformacja 72-letniej firmy Mattel.

Beyond Barbie: Mattel Plans Digital Transformation | CMO Strategy - AdAge

mattel

Darmowa aplikacja DisneyNOW trafia do sklepów z aplikacjami.

Kidscreen » Archive » DisneyNOW hits app stores

Kidscreen - engaging the global children's entertainment industry

Lego największym sprzedawcą detalicznym online na Amazonie.

LEGO billed top selling toy brand on Amazon | Latest news from the toy industry | ToyNews

Toys R Us uruchamia aplikację AR, by wzmocnić doświadczenie w sklepie.

Toys R Us debuts AR app to enhance in-store experience | Mobile Marketer

Mobile Marketer

Prawie połowa użytkowników Internetu używa smartfona podczas oglądania telewizji.

Commercial Break? Many Just Reach for Another Device - eMarketer

Nearly half of internet users say they use a smartphone while watching TV

Sztuczna inteligencja nie dla dzieci - twierdzi Mattel.

Sztuczna inteligencja nie dla dzieci - Puls Biznesu - pb.pl

Producent zabawek porzucił plany wprowadzenia na rynek elektronicznej niani wykorzystującej oprogramowanie bazujące na sztucznej inteligencji.

Chłopiec z czekoladą i elokwentna zebra odwiedzają zgorzkniałą nauczycielkę geografii, czyli nowa odsłona kampanii Wedla.

Chłopiec i zebra na lekcji geografii w reklamie Wedla - Marketing przy Kawie

Wedel rozpoczął kolejną odsłonę kampanii z nowymi brand heroes. Tym razem chłopiec i elokwentna zebra odwiedzają zgorzkniałą nauczycielkę geografii, by pomóc jej odzyskać dziecięcą radość.

Nowości w Gerber: odmienione logo, opakowania, tagline, kampania reklamowa i nowe produkty.

Gerber Will do 'Anything for Baby' in Brand Overhaul | CMO Strategy - AdAge

Gerber is promoting baby food line with a new campaign as it tries to remain in the top spot.

Hamleys prezentuje 10 najlepszych zabawek świątecznych.
Aldi zaprezentował nową gamę drewnianych zabawek.

Aldi launches Christmas 2017 toy range - and it includes a wooden rocking unicorn - Manchester Evening News

The nostalgic collection of toys is set to be a huge hit this festive season

Rodzice wybierają kategorię produktów, dzieci markę.

Julia Izmałkowa

Klient: Volvo
Kampania: Moments

Klient: Volvo
Kampania: Moments

Oto Moonlite - nakładka na telefon komórkowy będąca jednocześnie projektorem.

Natalie Rebot is raising funds for Moonlite - A Bedtime Story Projector For Your Mobile Phone on Kickstarter! Bring back the love of reading in a magical way. Simply attach Moonlite to your phone, pop in a story reel and begin projector reading.

Fujifilm podczas Akademii Duckie Deck nauczy dzieci fotografii cyfrowej.

Fujifilm podczas Akademii Duckie Deck nauczy dzieci fotografii cyfrowej - Biuro prasowe Duckie Deck

„Rodzinne warsztaty fotograficzne” to nowa propozycja dla wszystkich chcących rozpocząć przygodę z aparatem fotograficznym. Podczas Akademii Duckie Deck najmłodsi wraz z rodzicami zostaną wprowadzeni w świat fotografii cyfrowej. Zajęcia poprowadzi Paweł Kosicki – ambasador Fijifilm.

W weekend, 28-29 października Akademia Duckie Deck, popularny wśród dzieci i rodziców cykl wydarzeń, będący połączeniem nowoczesnych technologii z twórczą i radosną zabawą, zawita do Wrocławia.

Akademia Duckie Deck - Wrocław - Pomysł na rodzinny weekend

🌐 PRZEGLĄD RYNKU. Mattel i Hasbro, czyli co fuzja gigantów może przynieść rynkowi zabawek. . Najmłodsi eksperci testują zabawki w Tesco. Świąteczna kampania sieci.. Prawdopodobnie powstanie film na bazie kulowej gry Super Mario Bros.. Disney może odku
Edutainment sercem Akademii Duckie Deck

Edukacja poprzez zabawę sprzyja rozwojowi dzieci od dziesięcioleci. Psycholodzy niejednokrotnie dowiedli, że edutainment pozwala dzieciom najlepiej przyswoić wiedzę oraz, co ważne w tym procesie, wywołuje pozytywne emocje. W Polsce od ponad dwóch lat organizatorzy Akademii Duckie Deck - kompleksowego projektu edutainmentowego - dostarczają edukacyjnej rozrywki dzieciom i rodzicom.

🌐 PRZEGLĄD RYNKU. Marketerzy, którzy do tej pory skupiali się wyłącznie na osobach dorosłych, już nie mogą pomijać dzieci w swojej komunikacji z rodzinami.. Według raportu GlobalData aż 46% zabawek i gier do 2022 roku będzie sprzedawanych online.. O kulisa
Kreatywne warsztaty z firmą Energizer podczas Akademii Duckie Deck

Energizer zaprasza całe rodziny do twórczej zabawy i odkrywania możliwości nowoczesnych technologii. Trwa konkurs, na zwycięzców którego czeka weekend pełen inspiracji i udział w specjalnych warsztatach podczas Akademii Duckie Deck. Za działania odpowiadają Duckie Deck i agencja Plej.

Warsztaty „Każdy może programować” dla uczniów i nauczycieli warszawskich szkół

Już 7 listopada w Muzeum Historii Żydów Polskich POLIN odbędzie się kolejna edycja warsztatów dla młodzieży i nauczycieli warszawskich szkół podstawowych – „Każdy może programować”. Po raz kolejny Cortland – Apple Solution Expert Education wraz z Duckie Deck łączą siły, by do innowacyjnego programu zaprosić następne placówki edukacyjne.