Cała prawda o rodzinnych zakupach: decydują dzieci.

Prawda o rodzinnym zakupach: decyduj dzieci - Plus Minus - rp.pl

Przywyklimy, e najmodsi w rodzinie miewaj decydujcy gos przy pce w dyskoncie albo w salonie odzieowym. Ale eby przesdzali o tym, jaki mama i tata kupi samochd albo meble do salonu? Badania udostpnione redakcji Plusa Minusa potwierdzaj, e wpyw dzieci na sposb wydawania rodzinnego budetu sta si niepokojco duy.

Digitalowa transformacja 72-letniej firmy Mattel.

Beyond Barbie: Mattel Plans Digital Transformation | CMO Strategy - AdAge

mattel

Darmowa aplikacja DisneyNOW trafia do sklepów z aplikacjami.

Kidscreen » Archive » DisneyNOW hits app stores

Kidscreen - engaging the global children's entertainment industry

Lego największym sprzedawcą detalicznym online na Amazonie.

LEGO billed top selling toy brand on Amazon | Latest news from the toy industry | ToyNews

Toys R Us uruchamia aplikację AR, by wzmocnić doświadczenie w sklepie.

Toys R Us debuts AR app to enhance in-store experience | Mobile Marketer

Mobile Marketer

Prawie połowa użytkowników Internetu używa smartfona podczas oglądania telewizji.

Commercial Break? Many Just Reach for Another Device - eMarketer

Nearly half of internet users say they use a smartphone while watching TV

Sztuczna inteligencja nie dla dzieci - twierdzi Mattel.

Sztuczna inteligencja nie dla dzieci - Puls Biznesu - pb.pl

Producent zabawek porzucił plany wprowadzenia na rynek elektronicznej niani wykorzystującej oprogramowanie bazujące na sztucznej inteligencji.

Chłopiec z czekoladą i elokwentna zebra odwiedzają zgorzkniałą nauczycielkę geografii, czyli nowa odsłona kampanii Wedla.

Chłopiec i zebra na lekcji geografii w reklamie Wedla - Marketing przy Kawie

Wedel rozpoczął kolejną odsłonę kampanii z nowymi brand heroes. Tym razem chłopiec i elokwentna zebra odwiedzają zgorzkniałą nauczycielkę geografii, by pomóc jej odzyskać dziecięcą radość.

Nowości w Gerber: odmienione logo, opakowania, tagline, kampania reklamowa i nowe produkty.

Gerber Will do 'Anything for Baby' in Brand Overhaul | CMO Strategy - AdAge

Gerber is promoting baby food line with a new campaign as it tries to remain in the top spot.

Hamleys prezentuje 10 najlepszych zabawek świątecznych.
Aldi zaprezentował nową gamę drewnianych zabawek.

Aldi launches Christmas 2017 toy range - and it includes a wooden rocking unicorn - Manchester Evening News

The nostalgic collection of toys is set to be a huge hit this festive season

Rodzice wybierają kategorię produktów, dzieci markę.

Julia Izmałkowa

Klient: Volvo
Kampania: Moments

Klient: Volvo
Kampania: Moments

Oto Moonlite - nakładka na telefon komórkowy będąca jednocześnie projektorem.

Natalie Rebot is raising funds for Moonlite - A Bedtime Story Projector For Your Mobile Phone on Kickstarter! Bring back the love of reading in a magical way. Simply attach Moonlite to your phone, pop in a story reel and begin projector reading.

Fujifilm podczas Akademii Duckie Deck nauczy dzieci fotografii cyfrowej.

Fujifilm podczas Akademii Duckie Deck nauczy dzieci fotografii cyfrowej - Biuro prasowe Duckie Deck

„Rodzinne warsztaty fotograficzne” to nowa propozycja dla wszystkich chcących rozpocząć przygodę z aparatem fotograficznym. Podczas Akademii Duckie Deck najmłodsi wraz z rodzicami zostaną wprowadzeni w świat fotografii cyfrowej. Zajęcia poprowadzi Paweł Kosicki – ambasador Fijifilm.

W weekend, 28-29 października Akademia Duckie Deck, popularny wśród dzieci i rodziców cykl wydarzeń, będący połączeniem nowoczesnych technologii z twórczą i radosną zabawą, zawita do Wrocławia.

Akademia Duckie Deck - Wrocław - Pomysł na rodzinny weekend

Warsztaty „Każdy może programować” dla uczniów i nauczycieli warszawskich szkół

Już 7 listopada w Muzeum Historii Żydów Polskich POLIN odbędzie się kolejna edycja warsztatów dla młodzieży i nauczycieli warszawskich szkół podstawowych – „Każdy może programować”. Po raz kolejny Cortland – Apple Solution Expert Education wraz z Duckie Deck łączą siły, by do innowacyjnego programu zaprosić następne placówki edukacyjne.