Fujifilm podczas Akademii Duckie Deck nauczy rodziców fotografii cyfrowej

„Rodzinne warsztaty fotograficzne” to nowa propozycja dla wszystkich chcących rozpocząć przygodę z aparatem fotograficznym. Podczas Akademii Duckie Deck najmłodsi wraz z rodzicami zostaną wprowadzeni w świat fotografii cyfrowej. Zajęcia poprowadzi Paweł Kosicki – ambasador Fujifilm.

Pierwsze warsztaty odbędą się w weekend, 28-29 października podczas Akademii Duckie Deck we Wrocławiu. Największe w Polsce cykliczne wydarzenie dla dzieci i rodziców zawita wówczas do Wrocławskiego Parku Technologicznego. W kolejnych miesiącach warsztaty odbędą się w Krakowie, Gdańsku, Poznaniu i Warszawie. Udział w bezpłatnych zajęciach wymaga wcześniejszej rejestracji, a liczba miejsc jest ograniczona: www.akademia.duckiedeck.com.
Każdy uczestnik warsztatów będzie mógł wziąć udział w konkursie i wygrać aparat Instax mini 9.

Fotograficzna przygoda często rozpoczyna się od robienia zdjęć naszym dzieciom. To zrozumiałe, przecież nikt nie jest dla nas ważniejszy. Mimo że robienie zdjęć naszym pociechom sprawia duża radości, nie zawsze jest to łatwe. Fotografowanie dzieci to niemalże odrębna dziedzina fotografii. Nieodzowne są podstawowe umiejętności warsztatowe (opanowanie aparatu) oraz liczne sztuczki i metody pozwalające zapanować nad ruchem i światłem. Nasz ambasador Paweł Kosicki na warsztatach podczas Akademii Duckie Deck pokaże, jak opanować sztukę fotografii rodzinnej oraz zaprezentuje liczne podpowiedzi pozwalające zapanować nad aparatem, ruchem i światłem, ale także naszym małym modelem lub modelką.

Joanna Czechowska, PR and Communications Manager FUJIFILM

Scenariusz zajęć przygotowany został dla dzieci w grupach wiekowych 5-12 lat oraz ich rodziców lub opiekunów.
Dodatkowo, podczas wrocławskiej edycji Akademii Duckie Deck (28-29 października 2017 roku) odbędzie się specjalny warsztat dedykowany rodzicom prowadzącym bloga, stronę lub profil na Instagramie lub Facebooku. By zostać uczestnikiem warsztatu z ekspertem Fujifilm należy wziąć udział w konkursie fotograficznym. Konkurs trwa do 25 października, a jego szczegóły znajdują się na stronie internetowej.

1080x1080_Fujifilm_Akademia Duckie Deck.png

1440x770__Fujifilm_Akademia Duckie Deck.png

640x640_Fujifilm_Akademia Duckie Deck.png

. Cała prawda o rodzinnych zakupach: decydują dzieci.
. Digitalowa transformacja 72-letniej firmy Mattel.
. Darmowa aplikacja DisneyNOW trafia do sklepów z aplikacjami.
. Lego największym sprzedawcą detalicznym online na Amazonie.
. T